WebCeph™ Цена

Добредојдовте. За докторите од целиот свет кои сакаат да пробаат нешто ново.
WebCeph™ е иновативен пристап за ортодонтски и ортогната анализа платформа за стоматолози.
WebCeph™ е моментално во бета верзија, со неограничен слободен пристап кон сите функции.

Beta

WEBCEPH

Бесплатна проба
WEBCEPH HACKOPO ЌЕ БИДЕ РЕГИСТРИРАН KAKO МЕДИЦИНСКО ПОМАГАЛО
  • Автоматска Цефалограмска Анализа
  • Голем број на цефалометриски анализи
  • ВТО и СТО Симулации
  • Автоматска суперимпозиција
  • Галерија на слики
  • Анализа на случаи и дискусии
ЗАПОЧНЕТЕ