WebCeph™

Ортодонтска & Ортогната платформа базирана на вештачка интелигенција

WebCeph™ е иновативна онлине ортодонтска и ортогната платформа за стоматолошки клиничари базирана на вештачка интелигенција.

WebCeph™ е дизајниран и кодиран од страна на ортодонт. Така да од самиот почеток на овој проект, WebCeph™ беше базиран да следи неколку философии:

1. Мора да биде интуитивен и едноставен во дизајнот за да стоматологот на прв поглед лесно разбере како WebCeph™ работи.

2. Мора да инкорпорира вештачка интелигенција за да им помогне на стоматолозите да направат подобра одлука и значајно да го редуцираат нивниот обем на работа.

3. Да се користи и преку мобилни уреди, за да може лесно, од било кое место во светот, секој да пристапи до него.


Технолгијата на вештачка интелигенција која е имплементирана во WebCeph™ е патентирана од страна на Корејската биро за интелектуална сопственост.


Certificate of Patent

webceph_patent